25 travnja, 2024

hoteli-zivogosce.hr

hoteli-zivogosce.hr

Osvrt na hotel Hilton Imperial Palace, Dubrovnik

Hotel Hilton Imperial Palace jedan je od nekoliko dubrovačkih hotela s 5 zvjezdica. Gosti cijene blizinu hotela povijesnim znamenitostima dubrovačkog Starog grada, koji je na popisu UNESCO-ve svjetske baštine. Osim kulturnih i povijesnih znamenitosti, goste osvajaju pogledi na safirne vode Jadranskog mora. Hotel na pet katova dočekuje goste sa 147 soba s odgovarajućim mediteranskim dekorom od autentičnog drva i mramora. Hotel koji datira iz 1895. godine, renoviran je 2005. godine, ali još uvijek posjeduje svoju estetsku privlačnost dok nudi vrhunsku tehnologiju i moderne sadržaje.

Smještaj i usluge

Gosti koji borave u hotelu Hilton Imperial Place imaju privilegiju smještaja i usluga s 5 zvjezdica. Sobe za goste nude prekrasan pogled na obližnji grad, prekrasne vrtove i rascvjetane brežuljke. Pogodnosti sobe uključuju brzi pristup internetu, radni stol s podesivom lampom i mini bar okružen tradicionalnim hrvatskim dekorom i prekrasnim drvenim namještajem. Executive sobe i apartmani također su dostupni s besplatnim sadržajima i očaravajućim pogledom.

Hotel Hilton Imperial Palace gostima nudi niz usluga. Bilo da gosti provedu večer u Beauty Line Spa-u koristeći saunu, parnu sobu, unutarnji bazen, jacuzzi ili maserku, ili posjećuju fitness centar za rigoroznu kardiovaskularnu vježbu koristeći opremu za vježbanje s utezima, hotel nudi raskošne potrepštine. Za planiranje poslovnih događaja i događanja hotel nudi šest prostranih soba za sastanke s bežičnom internetskom vezom.

Hrana i objedovanje

Gosti mogu pojesti brzi obrok nakon napornog dana razgledavanja u hotelskom baru. Opuštena atmosfera omogućuje gostima da ispijaju šalicu kave dok ujutro uživaju sjedeći na vanjskoj terasi ili se opuštaju uz popodnevni koktel. Kako se približava večer, bar se pretvara u sofisticirani Lounge Bar. Pokrovitelji uživaju u nekim od najboljih međunarodnih vina dok lokalni soul i funk glazbenici nude besplatan ulazak.

Za formalnije obroke, restoran Porat koji je prikladno smješten u hotelu Hilton Imperial Palace poslužuje autentična jela mediteranske kuhinje koju priprema Christopher Gauci, renomirani glavni kuhar hotela. Gosti koji objeduju u takvim dubrovačkim hotelima počašćeni su jelima pripremljenim od svježih lokalnih namirnica uz izbor ekskluzivnih hrvatskih i međunarodnih vina. Posluga u sobu također je dostupna 24 sata dnevno s jelovnikom koji uključuje lokalne specijalitete kao što su plodovi jadranskog mora i jelovnik Healthy Options. Dostupan je i kontinentalni i američki doručak.

Putujući Hrvatskom, posjetitelji cijene vrhunski smještaj, usluge i restorane dubrovačkih hotela s 5 zvjezdica. Hotel Hilton Imperial Palace svakako je popularan izbor mnogih zadovoljnih gostiju.