25 lipnja, 2024

hoteli-zivogosce.hr

hoteli-zivogosce.hr

Odaberite Hrvatsku za svoj sljedeći odmor

Odredišta za odmor ulaze i izlaze iz mode baš kao što to čine odjeća i glazba, ali jedno mjesto koje i dalje mora biti potrebno za zahtjevnog turista je Hrvatska, zemlja koja može ponuditi jedinstven, netaknut i nezaboravan odmor. Odabrati posjetiti ovu spektakularnu istočnu zemlju, s kilometrima i kilometrima prekrasne i jedva dodirnute obale, nešto je što će vam biti drago što ste učinili, i nešto što ćete vjerojatno učiniti uvijek iznova.

Ono što je važno zapamtiti kada birate Hrvatsku za svoj sljedeći odmor je da to učinite uz pomoć iskusnog, obrazovanog i entuzijastičnog turoperatora. Izleti s pratnjom u glavni grad Dubrovnik, u Poreč ili u Rabac, fantastične su opcije za gotovo svakoga, bilo da tražite opuštajući odmor, romantični bijeg ili nešto što će potaknuti vašu ljubav prema povijesti, umjetnosti i različite europske kulture.

Krenite na izlet u Dubrovnik s pratnjom i ne samo da ćete moći iskusiti čari ovog istočnoeuropskog grada, već ćete biti dovoljno blizu da krenete na jednodnevne izlete u neka od malo poznatih i netaknutih blaga Jadrana. Istražite dubrovačke gradove opasane zidinama, razgledajte staru gradsku jezgru i vrevu Trga Luža, i divite se veličanstvenosti crkve sv. Vlaha, prije nego što prijeđete u susjednu Bosnu i Hercegovinu i grad Mostar sa svojim džamijama, tržnicama i fascinantne vijugave šetnice.

Kušajte svježu i ukusnu mediteransku kuhinju, koja izgleda kao da lokalno stanovništvo izgleda tako mlado i živahno, u jednom od brojnih autentičnih i živahnih restorana u i oko Dubrovnika i njegovih susjednih hrvatskih gradova i sela.

A kada ste spremni cjenkati se s lokalnim stanovništvom kako biste se dočepali sjajnih suvenira, uputite se na jedan od užurbanih trgova i uronite u uzbuđenje svega toga.

Odmor u Hrvatskoj može vam ponuditi kratke i uzbudljive gradske odmore, miran, smiren i opuštajući odmor na plaži ili kombinaciju obojega uz dodatak povijesti. Dakle, odabir iz ponude Croatia Holidays znači odlučiti što želite od svog odmora, a zatim prepustiti iskusnom i renomiranom turoperatoru da brzo i u skladu s proračunom sastavi vaš savršeni odmor. Na ovaj način znači da ćete imati izbor najboljih i najautentičnijih hrvatskih hotela, vidjet ćete sve najzanimljivije lokacije i imat ćete vlastiti isplanirani itinerer kako biste osigurali da izvučete najviše iz svog hrvatskog iskustva.